Știri

Open position: Research Software Developer for Machine Learning

The Romanian Institute of Science and Technology (RIST) has an opening for a position of Research Software Developer for Machine Learning, in the context of a project that develops artificial intelligent systems able to automatically generate software. After 3-4 years, the project is expected to spin off a startup and the Research Software Developer will have the opportunity to be part of this startup. More information.

3 postdoctoral research associate positions - machine learning approaches to program synthesis / induction / visualization

Three postdoctoral research associate positions are available within a EU-funded project. The postdoctoral research associates will work on machine learning approaches to program synthesis / induction and software visualization. More information.

Posturi disponibile

Institutul are disponibile în prezent 7 poziții de cercetător postdoctoral și 2 poziții de programator / asistent de cercetare, în domeniul învățării automate. Informații suplimentare.

Open position: Postdoctoral research associate in machine learning - deep representation learning

The postdoctoral research associate will work on machine learning models that allow an artificial agent to develop structured, hierarchical representations of its environment, by interacting with this environment. These models will integrate and develop upon curiosity-based learning, probabilistic theories of deep learning, and deep reinforcement learning. More information

Ofertă de stagii

Institutul nostru este bucuros să găzduiască ca și stagiari studenți din domeniul informaticii, matematicii și fizicii. Informații suplimentare.

Anunț de început al proiectului „Dezvoltare automată de software prin abstractizare în modele computaționale profunde, distribuite”

Institutul Român de Ştiinţă şi Tehnologie, în calitate de beneficiar, anunţă începerea proiectului cu titlul „Dezvoltare automată de software prin abstractizare în modele computaționale profunde, distribuite”, având ID P_37_679 şi codul SMIS 2014+ 103319, în baza contractului de finanţare nr. 157/16.12.2016 încheiat cu Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare în calitate de Organism Intermediar, în numele şi pentru Ministerul Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Competitivitate. Valoarea totală a proiectului este de 8.687.180 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 8.615.200 lei.

citeşte în continuare

Anunț de început al proiectului „Metode de optimizare riemanniene pentru învățare profundă”

Institutul Român de Ştiinţă şi Tehnologie, în calitate de beneficiar, anunţă începerea proiectului cu titlul „Metode de optimizare riemanniene pentru învățare profundă”, având ID P_37_714 şi codul SMIS 2014+ 103321, în baza contractului de finanţare nr. 136/27.09.2016 încheiat cu Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare. Valoarea totală a proiectului este de 8.689.500 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 8.617.500 lei.

citeşte în continuare

Apel pentru candidaturi: Proiecte de cercetare pentru tinere echipe

Căutăm cercetători care doresc să deruleze în cadrul institutului proiecte care urmează să fie depuse în cadrul competiției de finanțare a proiectelor de cercetare pentru tinere echipe, care urmează să fie finanțate cu până la 550.000 lei. Informații suplimentare.

Căutăm cercetători, directori de proiect

Căutăm cercetători care doresc să deruleze în cadrul institutului proiecte care urmează să fie depuse în cadrul competițiilor de finanţare care sunt acum deschise.

citeşte în continuare

James Watson, laureat cu premiul Nobel, a vizitat Institutul Român de Ştiinţă şi Tehnologie și a ținut un curs la Şcoala de vară transilvăneană de neuroştiinţe experimentale

James Watson, laureat cu premiul Nobel pentru contribuţia sa la descoperirea structurii elicoidale a ADN-ului, a vizitat Institutul Român de Ştiinţă şi Tehnologie și a ținut un curs la Şcoala de vară transilvăneană de neuroştiinţe experimentale.

citeşte în continuare
1 2 3 4 5 6 Înainte