3 Day Startup la Cluj-Napoca

18 septembrie 2014

Research for Industry (un proiect derulat de Institutul Român de Știință și Tehnologie) organizează evenimentul 3 Day Startup, în perioada 14-16 noiembrie 2014, la Cluj, cu sprijinul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, pentru prima oară în România.

3 Day Startup are ca scop crearea de startupuri conduse de studenți şi tineri cercetători şi formarea capacităților antreprenoriale ale studenților și comunităților universitare. Închiriem un spațiu de lucru pentru 3 zile, recrutăm 45 de participanți din rândurile studenților la inginerie, ştiinţe, design, drept şi management, aducem mâncarea și băutura şi invităm antreprenori, mentori și investitori din România și de peste hotare. În prima zi, participanții aleg cele mai bune idei de startup-uri după un brainstorming, formează echipe în jurul ideilor selectate, pentru ca în ultima zi să prezinte prototipurile și pitch-urile în fața investitorilor. Nu există premii, medalii sau diplome. Premiile sunt companiile create, capabile să aducă tehnologii inovatoare pe piaţă, în lumea reală.

Participarea este gratuită. Înscrierea se face pe site-ul evenimentului.

Lista mentorilor şi paneliştilor este disponibilă pe pagina de Facebook a 3 Day Startup Cluj-Napoca.

Informaţii suplimentare despre eveniment pe site-ul nostru, prin email la cluj@3daystartup.org sau la sesiunile de informare:

Sesiunea de informare 1: 6 octombrie 2014, ora 14:00, Rectorat UTCN, Str. Memorandumului, Camera P23.

Sesiunea de informare 2 (cu prezentări invitate de la EPFL, Elveţia): 17 octombrie 2014, ora 9:00, Rectorat UTCN, Str. Memorandumului, Camera P23.