Știri

Posturi disponibile

Institutul are disponibile în prezent 5 poziții de cercetător postdoctoral și o poziție de programator, în domeniul învățării automate. Informații suplimentare.

Two postdoctoral research associate positions - machine learning approaches to program synthesis / induction / visualization

Two postdoctoral research associate positions are available within a EU-funded project. The postdoctoral research associates will work on machine learning approaches to program synthesis / induction and software visualization. More information.

Școala de Vară Transilvăneană de Instruire Automată

Institutul nostru sprijină, în calitate de partener, Școala de Vară Transilvăneană de Instruire Automată (Transylvanian Machine Learning Summer School) care va avea loc la Cluj în 16-22 iulie 2018. Școala de vară este organizată de cercetători de la DeepMind (Răzvan Pașcanu, Viorica Pătrăucean), Institutul Român de Știință și Tehnologie (Luigi Malagò, Răzvan Florian), și McGill University & DeepMind (Doina Precup).

citeşte în continuare

Ofertă de stagii

Institutul nostru este bucuros să găzduiască ca și stagiari studenți din domeniul informaticii, matematicii și fizicii. Informații suplimentare.

Anunț de început al proiectului „Dezvoltare automată de software prin abstractizare în modele computaționale profunde, distribuite”

Institutul Român de Ştiinţă şi Tehnologie, în calitate de beneficiar, anunţă începerea proiectului cu titlul „Dezvoltare automată de software prin abstractizare în modele computaționale profunde, distribuite”, având ID P_37_679 şi codul SMIS 2014+ 103319, în baza contractului de finanţare nr. 157/16.12.2016 încheiat cu Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare în calitate de Organism Intermediar, în numele şi pentru Ministerul Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Competitivitate. Valoarea totală a proiectului este de 8.687.180 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 8.615.200 lei.

citeşte în continuare

Anunț de început al proiectului „Metode de optimizare riemanniene pentru învățare profundă”

Institutul Român de Ştiinţă şi Tehnologie, în calitate de beneficiar, anunţă începerea proiectului cu titlul „Metode de optimizare riemanniene pentru învățare profundă”, având ID P_37_714 şi codul SMIS 2014+ 103321, în baza contractului de finanţare nr. 136/27.09.2016 încheiat cu Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare. Valoarea totală a proiectului este de 8.689.500 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 8.617.500 lei.

citeşte în continuare

Apel pentru candidaturi: Proiecte de cercetare pentru tinere echipe

Căutăm cercetători care doresc să deruleze în cadrul institutului proiecte care urmează să fie depuse în cadrul competiției de finanțare a proiectelor de cercetare pentru tinere echipe, care urmează să fie finanțate cu până la 550.000 lei. Informații suplimentare.

Căutăm cercetători, directori de proiect

Căutăm cercetători care doresc să deruleze în cadrul institutului proiecte care urmează să fie depuse în cadrul competițiilor de finanţare care sunt acum deschise.

citeşte în continuare

James Watson, laureat cu premiul Nobel, a vizitat Institutul Român de Ştiinţă şi Tehnologie și a ținut un curs la Şcoala de vară transilvăneană de neuroştiinţe experimentale

James Watson, laureat cu premiul Nobel pentru contribuţia sa la descoperirea structurii elicoidale a ADN-ului, a vizitat Institutul Român de Ştiinţă şi Tehnologie și a ținut un curs la Şcoala de vară transilvăneană de neuroştiinţe experimentale.

citeşte în continuare

James Watson, laureat al premiului Nobel, va ține un curs la Şcoala de vară transilvăneană de neuroştiinţe experimentale

James Watson a primit premiul Nobel în 1962 pentru participarea sa la descoperirea structurii moleculare a acizilor nucleici și a semnificației acestora pentru transferul informației în organismele vii.

citeşte în continuare
1 2 3 4 5 6 Înainte