Știri

Articol despre institut în Revista Română de Politica Științei și Scientometrie

Articolul vorbește despre cercetarea în neuroștiințe la Cluj și la Institutul Român de Știință și Tehnologie. Citiți articolul.

3 Day Startup Cluj - noiembrie 2014

Filmul evenimentului organizat de Research for Industry, un proiect al Institutului Român de Știință și Tehnologie

citeşte în continuare

47 de tineri au fost selectați să participe la 3 Day Startup Cluj-Napoca

Tinerii antreprenori vor alege și vor dezvolta cele mai bune idei de afaceri propuse chiar de ei (aplicații mobile, ambalaje comestibile, software pentru diagnostic, materiale speciale, design vestimentar, folosirea dronelor în agricultură etc.).

citeşte în continuare

3 Day Startup la Cluj-Napoca

Research for Industry (un proiect derulat de Institutul Român de Știință și Tehnologie) organizează evenimentul 3 Day Startup, în perioada 14-16 noiembrie 2014, la Cluj, cu sprijinul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, pentru prima oară în România.

citeşte în continuare

Digi24 TV prezintă o emisiune despre Institutul Român de Știință și Tehnologie

Raul Mureşan şi Răzvan Florian au vorbit despre experiența și rezultatele institutului.  

citeşte în continuare

Nature, despre TENSS: „o baliză rară de cercetare de excelență în România”

Prestigioasa revistă științifică a publicat un editorial elogios despre Şcoala de vară transilvăneană de neuroştiinţe experimentale, co-organizată de Centrul de Cercetări Cognitive și Neuronale din cadrul institutului nostru.

 

citeşte în continuare

Workshop de transfer tehnologic pentru cercetătorii români, în Elveţia

Workshop-ul le oferă invitaților, care provin din universități și institute de cercetare din România, oportunitatea de a interacționa direct cu experții elveţieni care au o experiență de 20 de ani în transferul tehnologic. Evenimentul este organizat pentru a permite interacțiunea, transferul de experiență, consilierea și chiar posibilitatea unor viitoare colaborări.

citeşte în continuare

Răzvan Florian, despre cercetarea din România la Digi TV

Președintele institutului a vorbit, împreună cu Sebastian Buhai de la Universitatea din Stockholm, despre paşii pe care România trebuie să-i urmeze pentru a intra în clubul cercetării de calitate la nivel global.

citeşte în continuare

O nouă clasă de metrici pentru pulsuri neuronale

Cătălin Rusu și Răzvan Florian au creat o nouă clasă de metrici pentru a măsura diferențele dintre serii de pulsuri neuronale, inspirate de distanța Pompeiu-Hausdorff.

citeşte în continuare
  Înapoi 1 2 3 4 5 6 Înainte